Vergaderruimte & Zalen

Bij ColorPoint Almere vindt u diverse vergaderruimtes. De vergaderzalen hebben ieder een kleurthema met een eigen sfeer en hun eigen voordelen. Paars en Oranje-Groen zijn geschikt voor grotere bijeenkomsten. Groen, Blauw en Rood zijn ideaal voor kleinere tot middelgrote groepen en 1-op-1 sessies. Voor meer informatie en een impressie van de vergaderruimtes, klikt u hieronder op de gewenste zaal. Bij het reserveren hebt u keuze uit diverse vergaderarrangementen. Hierover vindt u meer informatie onder service. Het gebruik van de apparatuur is bij de huur van de vergaderzaal inbegrepen.

Contact

Hebt u nog vragen over de vergaderruimtes? Neem contact met ons op via info@colorpointalmere.nl of via 036 54 65 244.

Rood

ROOD is een warme en besloten ruimte die zeer geschikt is voor kleinschalige bijeenkomsten, zoals workshops en vergaderingen van 1 tot 4 maximaal personen.

Details
Blauw

De BLAUWE ruimte is met zijn rustgevende, koele en smaakvolle uitstraling de plek voor kleine tot middelgrote vergaderingen of trainingen van ca. 1 tot maximaal 6 personen.

Details
Groen

GROEN: middelgrote ruimte in vrolijke en warme kleuren en toch een zakelijk karakter. Voor seminars, vergaderingen en trainingen met 1 tot maximaal 10 personen (vergader- of theateropstelling).

Details
Groen + Oranje

De ruimte ORANJE+GROEN is zonnig met Japanse accenten en is een sfeervolle zaal voor bijeenkomsten tot maximaal 30 personen.

Details
Paars

PAARS is een sfeervolle en lichte trainingsruimte ideaal voor workshops, seminars en grotere bijeenkomsten, tot max. 22 personen.

Details